Side 1 af 1

NYT TF2 MAP (Playtest)

Indlæg: tors feb 09, 2012 9:45 pm
af Meelo
Hej folkens, det er ved at være noget tid siden jeg sagde at jeg ville komme med et nyt map, men det er med glæde i sindet at jeg kan meddele at mappet langt om længe er blevet klar til en playtest.
Mappet har dog lidt "Børnesygdomme" f.eks. er nogle steder i mappet owerflowed, det vil sige computeren bliver lidt mere belastet end hvad godt er og kan skabe lag. Men det burde køre alligevel. :)

Hvis i har yderligere kommentare eller forslag er jeg meget åben overfor nye bud og ideer. Jeg er desuden på jagt efter en gametype til mappet.

Iøvrigt er jeg lidt i tvivl om hvem jeg skal kontakte for at få den lagt ud på den danske TF2 server, den eneste jeg ved af der har med det at gøre er Svuppe og han har ikke været på i 60 dage så vidt jeg kan se. På forhånd tak for hjælpen.

- Meelo :D

Re: NYT TF2 MAP (Playtest)

Indlæg: lør feb 11, 2012 9:12 pm
af Silan
http://steamcommunity.com/id/svuppe Han var på for 7 timer siden :). Ellers kom på irc, magnus er ofte på #tf2center.dk og #tf2.dk

Skulle der ikke link til mappet? :).

Re: NYT TF2 MAP (Playtest)

Indlæg: søn feb 12, 2012 2:12 am
af Meelo
Jo hehe jeg fik vist lige skrevet forkert, det var netop svuppe jeg snakkede med, men det var slowhand jeg mente ikke havde været på i 60 dage. Men det lød ikke på svuppe som om han var hooked på det kom på hans server selvom jeg ikke spurgte ham direkte.

Jeg vil ikke ligge mappet ud til download endnu jeg har fået en aftale i stand, men så snart det er gjort ligger jeg både mappet og linket ud med det samme self. Jeg har til gengæld lavet en lille video der forhåbentlig kan give lidt blod på tanden i mellemtiden. :)

http://www.youtube.com/watch?v=d4_c3KvK_ss